mandag 3. juni 2013

Gratis ebøker - 9 glimrende nettsteder


Dagens utdanning blir mer og mer digital. Innen 2020 har de fleste skolene i USA og Canada sannsynligvis bare digitale lærebøker. Bruk av e-bøker er i vekst. Det er ingen grunn til å tro at vi kommer til å stå utenfor digitaliseringen.

Det er flere måter lærere kan dra fordel av den digitale boomen innen utdanning. En av dem er bruk av e-bøker. Dette er en form for lesing som ofte er gratis og som kan skje hvor som helst og når som helst. Flere nettsteder tilbyr gratis e-bøker innen de fleste fagområder, fra litteratur og kunst, til vitenskap og teknologi.


Her er en liste over 9 glimrende nettsteder:

Scribd er YouTube for dokumenter. Den har alle typer dokumenter og dekker hundrevis av emner. Søk etter det du ønsker og last de ned, eller del dem med andre.


Free eBooks tilbyr ubegrenset lesning for alle typer oppgaver; fiction, romantikk, litteratur og non-fiction. Det krever registrering.Many books tilbyr mer enn 29 000 ebøker for Kindle, Nook, iPad og de ​​fleste andre lesere. Det inkluderer noen av de mest populære titlene, anbefalinger og ferske bokanmeldelser.
Bartleby er en fremragende utgiver av litteratur på nett; referanse og dikt som gir elever, forskere og den intellektuelt nysgjerrige ubegrenset tilgang til bøker og informasjon på nettet -  gratis.Flat World Knowledge er en av verdens største og åpne nettsteder for lærebøker for høyskolestudier.


eBooks Directory er en daglig voksende liste av fritt nedlastbare ebøker, dokumenter og forelesningsnotater fra hele nettet.


Open Culture er en kjent ebok-plattform. Den har over 300 gratis bøker til nedlasting.Open Library er et must for lærere. Her er hele verdens klassiske litteratur, med over 100 000 gratis titler.
Project Gutenberg tilbyr over 39 000 gratis ebøker: Velg blant frie kindle-bøker, last dem ned eller les dem online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.