tirsdag 31. mars 2015

Jeg deler - det burde du gjøre også!Pedagogisk utviklingsarbeid, erfaringsdeling og deling av kunnskap foregår nå via sosiale medier og blogger og gode pedagogiske nettsteder. Det er viktig å være en del av dette!

Kommentarfeltene har blitt det nye lærerrommet og facebookgruppene det nye møterommet. Her kan du finne tips til undervisningsopplegg, tips til bøker og nettsteder, her kan du diskutere alt fra arbeidstidsavtalen til opplegg for neste norsktime. Og du får råd om god klasseledelse med deg på veien.

I bloggen Sharing: A Responsibility of the Modern Educator utdyper Jackie Gerstein dette. Hun skriver: Sharing takes on many forms. Educators can talk to colleagues, write blogs, tweet, present at conferences – both virtually and face to face, talk to the media, and/or create a media product – video, podcast, photo essay – and post online. Det er der jeg har hentet illustrasjonen fra.


Nå har denne bloggen blitt besøkt over 70 000 ganger siden starten i april for to år siden. Mye takket være deling i grupper på facebook. Jeg oppfordrer flere til å blogge, til å dele og til å spre kunnskap og erfaringer om livet i skolen!

Les også:
Gode blogger
Social Media in Education: Resource Toolkit - fra Edutopia
44 Diverse Tools To Publish Student Work - fra Te@chThought
6 Reasons Teachers Should Start Blogging Today

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.