onsdag 30. desember 2015

Dokumentar: Glem det! En film om å være hørselshemmet i videregående skole


Glem det! En film om å være hørselshemmet i videregående skole

Mange ungdommer har problemer med nedsatt hørsel. Hørselsproblemene kan føre til at de får vansker med å få med seg det som formidles i klassen. Årsakene til nedsatt hørsel kan være mange; sykdom, medfødt hørselstap, skade, eller at man har vært utsatt for støy som har resultert i en varig hørselsnedsettelse.

I denne filmen møter vi Håvard (16) og Camilla (17), som begge har nedsatt hørsel og går på videregående skole. Vi får innsikt i hvilke utfordringer de møter i undervisningen og i sosiale situasjoner med klassekamerater. Gjennom illustrerende eksempler ser vi hva både skole, lærere og medelever kan gjøre for å lette situasjonen for den som hører dårlig. Det er ofte enkle grep som skal til for at den hørselshemmede eleven skal føle seg inkludert.1 kommentar:

  1. Det var veldig enkelt og raskt å få et lån på $ 100 000 fra Global Loan Access til en kurs av 2%. Jeg hørte noen snakke om Global Loan Access på internett og jeg prøver det, det fungerer for meg, så jeg anbefaler dem til deg i dag hvis du søker å få et lån. Kontakt dem på (globalloanaccess@gmail.com) i dag.

    SvarSlett