torsdag 1. september 2016

Har du kollegaer som har utmerket seg med fabelaktig formidling i norskfaget?


Nominasjon til pris for fabelaktig formidling

Har du kollegaer som har utmerket seg med fabelaktig formidling i norskfaget?

Nå kan du bli med å nominere til Kopinors pris for fabelaktig formidling. De ser etter kandidater blant norsklærere i skolen, som inspirerer og motiverer sine omgivelser har utvist kreativitet og pedagogiske evner alene og sammen med andre gjennom sin innsats har vært med på å utvikle faget.

Prisen er på 150 000 kroner og tildeles ved utgangen av november.

Kopinors pris for fabelaktig formidling er tidligere utdelt i 2014 og 2015. Årets Fabelaktige formidler(e) blir invitert til et eget arrangement ved utgangen av november og får overrakt en pris på 150 000 kroner.

Juryen består av Ann Britt K. Berlin (Utdanningsforbundet), Kari-Anne Sæther (Universitetet i Tromsø, Institutt for lærerutdanning og pedagogikk), Jørgen Moltubak (norsklærer) og Hege Lunde (Kopinor).

Nominasjon skjer på Fabelaktig formidlings nettsider fra 1. september og frem til 2. oktober 2016. Gå til nominasjonsskjema her.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Om Kopinor og Fabelaktig formidling
Kopinor representerer opphavsmenn og utgivere. Gjennom avtaler om kopiering og digital bruk legger vi til rette for gode løsninger for bruk av innhold, ikke minst innen skole og utdanning.

Gjennom Fabelaktig formidling ønsker vi å inspirere til god formidling og bygge kunnskap om sammenhengen mellom opphavsrett og skapende virksomhet. Prosjektet er for en stor del finansiert av Kopinors formidlingsfond og er utviklet i dialog med Utdanningsforbundet, KS, lærerutdanningen og enkeltlærere.

For spørsmål angående nominering:
Ta kontakt med Heidi Wøllo, juryens sekretær på telefon 23 10 74 38

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.