mandag 21. oktober 2019

Podcast: Rekk opp hånda! ep. 66: Dybdelæring i fagfornyelsen med Kathinka Blichfeldt


Fire ganger i løpet av høsten tar vi med oss mikrofoner ut av studio og inviterer en interessant gjest til en matnyttig frokostsamtale om et tema som opptar oss alle for tiden, nemlig fagfornyelsen. Arrangementene finner sted på Gyldendalhuset.

Hvorfor er profesjonsfellesskapet viktig i en lærende organisasjon? Og samtidig en forutsetning for dybdelæring i skolen? Dette snakker vi med Kathinka Blichfeldt om i denne episoden av Rekk opp hånda. Hør episoden her:I første runde snakket vi med Judith Klein om de tverrfaglige temaene i fagfornyelsen. Den episoden hører du her.

I neste runde skal vi snakke med leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal, om vurdering i fagfornyelsen. Arrangementet finner sted på Gyldendalhuset fredag 1. november klokka 08.00. Les mer om arrangementet her.

-------------------------------------------------------
Kathinka Blichfeldt er lærer og forfatter av "Kontekst 8-10"-bøkene. Hun jobber nå ved Senter for Livslang læring (SELL). Blichfeldt og SELL har også vært med å utvikle kompetansepakkene om fagfornyelsen som kommer i november og utover.

Foto: Eskil Paus / Både Og

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar