fredag 27. mars 2020

Podcast: Rekk opp hånda!: Fem skoledager, fem skolehistorier


Fem skoledager, fem skolehistorier. Koronakrisen har gjort at vi må tenke nytt og annereldes. Det vi hadde planlagt for en måned siden må gjennomføres på en helt annen måtte enn det vi først tenkte.

Klokka 18.00 hver ukedag publiseres en ny episode. Linker finner du i pocast-appen din!

Det både pirrer og urfordrer kreativiteten vår. Vi må være løsningsorienterte. Og er det én ting lærerne har bevist den siste tiden - så er det nettopp det: De er kreative, løsningsorienterte og rause lærere står på som aldri før for å gi elevene sine gode opplegg og opplevelser.

Våre ukentlige podcastepisoder fortsetter hver mandag. Fra og med denne uka begynner vi i tillegg med daglige episoder med ferske praksisfortellinger fra nord og sør. Vi snakker med folka som står midt i begivenhetenes sentrum, nemlig det digitale klasserommet.

I denne bloggposten har jeg samlet de fem første historiene. Håper du liker dem!

Norsk skole i endring #1: Første gjest er Linn Vangen, inspektør på Berg skole. Martin kommer også innom. Disclaimer: Alle karanteneregler ble ivaretatt ved innspilling av denne episoden.

Norsk skole i endring #2: I dag har vi sjekket ut hvordan det går på Nordre Modum Ungdomsskole, og snakket med Thomas Løkka Andersen om relasjonelt arbeid.

Norsk skole i endring #3: Jørgen snakker med Elin Måge fra Bjørnegård ungdomsskole som kaster seg rundt og lager nye opplegg. Hun savner å stå i klasserommet.

Norsk skole i endring #4: Jørgen snakker med Marita Skaslien fra Lundamo Ungdomsskole om bruk av podcast i undervisningen.

Norsk skole i endring #5: Jørgen snakker med Dag Sørheim fra Karlsrud skole. Han forteller om hvordan han som spesialpedagog opplever hjemmebasert undervisning. 
Foto: Magnus Andersen / Både Og

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar