lørdag 13. mars 2021

Rekk opp hånda fyller 3 år!Den aller første episoden med Rekk opp hånda ble publisert 12. mars 2018. Nå har det gått tre år med ukentlige podcaster om en av verdens viktigste instutisjoner; skolen. Det har blitt over 150 episoder og over en halv million nedlastinger. Det er det all grunn til å feire!

Først vil jeg si tusen takk til alle som lytter, deler og diskuterer. Og tusen takk til alle som har stilt opp og pratet om skole og skolepolitikk, lærerutdanning og lærerrollen, Fagfornyelsen og fag, elevene og livet i klasserommet.

I den første sesongen var Janne Rønningen med som programleder før Jørgen Moltubak tok over i 2019. Tusen takk til begge to for verdifulle bidrag til solid innhold i podcasten!

Vi har publisert over 150 episoder, inkludert daglige koronaspesialer da skolene stengte ned i mars 2020. For meg har det vært en eneste lang etterutdanning med gode samtaler med kloke skolefolk av alle slag. Med over en halv million nedlastinger vet vi at at Rekk opp hånda er en viktig podcast for lærere, skoleledere, studenter og lærerutdannere.

En podcast lager ikke seg selv. Jeg vil derfor takke Magnus, Eskil og Stian i Både Og for å ha trua på podcasten og for full støtte hele veien. Både Og har eksistert siden 1989, og er det eldste produksjonsbyrået av radioreklame i Norge. Nå lager de podkast og redaksjonell radio, reklamefilm og postproduksjon av film. Sammen lager vi landets største skolepodcast. Det er jeg stolt av!


Rekk opp hånda! er en podcast hvor du kan være flue på veggen i det mystiske lærerværelse og få et unikt innblikk i hva og hvordan ulike lærere og andre fagfolk diskuterer skolehverdagens små og store utfordringer. Dette er en podcast for engasjerte lærere, foreldre og andre som er opptatt av skole og barns utvikling.

Rekk opp hånda! har som mål å gi våre lyttere et innblikk i skolehverdagen. Vi ønsker også å gi et innblikk i det som rører seg blant ulike aktører som skriver bøker, kronikker eller på andre måter deltar i den pågående debatten om skolen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar