mandag 3. mai 2021

Rekk opp hånda! ep. 138: Læring gjennom spill og fysisk aktivitet med WittarioWittario er en ny digital plattformen som flytter elevene ut av klasserommet og inn i en morsom og effektiv jakt etter kunnskap utendørs. Opplegget er gratis å bruke, legger til rette for læring gjennom spill og fysisk aktivitet, og kan tilpasses alle fag.

Kombinasjonen av utendørs bevegelse, spillmekanikk og oppslukende læring gjør Wittario til en spennende app i skolesammenheng. Variasjon og samarbeid er andre stikkord.

Bjørn Christensen har 25 års erfaring som lærer og har fremdeles et bein i skolen. Hyppig bruker av utendørsklasser og interaktive spill som en del av utdanningen. Odd Rune Stalheim er førsteamanuensis ved fakultet for lærerutdanning og pedagogikk ved Høgskolen Innlandet. Begge er involvert i arbeidet med Wittario.

Spillpedagog Bjørn Christensen og forsker Odd Rune Stalheim forklarer hvordan du kan bruke Wittario med dine elever. Vi snakker om digital uteaktivitet i ukens episode av Rekk opp hånda.

Les mer: Wittario

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar