onsdag 5. mai 2021

Undervisningstimer på direkten om barnerettigheter og bærekraftig utviklingUndervisningstimer på direkten om barnerettigheter og bærekraftig utvikling
Fra 18. til 21.mai sender UNICEF Norge i samarbeid med Nordic Screens fire undervisningstimer om barnerettigheter og bærekraftig utvikling direkte på unicef.no/skole og Elevkanalen.no. Her har du mulighet til å gi elevene dine undervisningstimer med "noe ekstra"!

Sendingene går direkte fra 12:00 til 12:45, 18. til 21.mai. Det blir spennende gjester, relevante og viktige temaer og videoinnslag om de ulike temaene. Klassene vil også få mulighet til å stille spørsmål til programlederne underveis. Den foreløpige timeplanen ser slik ut:

Tirsdag 18.5. kl.12-12:45: Bærekraftig utvikling og barnerettighetene
Onsdag 19.5. kl.12-12:45: Økonomiske forhold.
Torsdag 20.5. kl.12-12:45: Sosiale forhold; Helse og utdanning.
Fredag 21.5. kl.12-12:45: Klima og miljø


I etterkant blir sendingene gjort gratis tilgjengelig for lærerne i Elevkanalen og på UNICEFs skolesider. Det er altså en mulighet, men ikke en forutsetning, å følge sendingen på direkten. Lærere inviteres til å hente frem innholdet og bruke det i undervisningen i flere år fremover.

Opplegget tar utgangspunkt i de nye læreplanene og dekker fag som samfunnsfag, KRLE, naturfag og engelsk. Hovedmålgruppe er 5. til 7.klasse, men sendingene egner seg også for ungdomsskoleelever. Sett av tiden og bli med på undervisningstimer utenom det vanlige!

Sendingene er støttet av Stiftelsen Dams Ekstraprogram i forbindelse med koronaepidemien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar