mandag 30. mai 2022

Rekk opp hånda! ep. 200: Smart bruk av av teknologi i skolen - med Jan Gamre og Steinar Sevje fra KreasjonKreasjon bistår av kompetanseprosjekter med eLæringskurs og workshoper. De leverer egen kurskatalog til skoler, og vi bidrar overfor eksterne oppdragsgivere som bygger egne kurs.

De ønsker å være med i den store samtalen om bruk av teknologi i skolen – særlig utforskende og skapende elevaktiviteter og en vurderingspraksis som støtter oppunder at elevenes eierskap til egen læring.


Jan Gamre er lærer i bånn og gründer og daglig leder av Kreasjon. Han har god erfaring med digitaliseringsprosjekter i skolene gjennom mange år. Han har bidratt sterkt i byggingen av flere kompetansemiljø, gjennom blant andre Rikt og Kreasjon. Han har også startet Whyzo, som tilbyr gratis tverrfaglige læringsopplegg med utforskende og skapende elevaktivitet.

- Vi hjelper skoler i starten av sin digitale satsing, men også de med etablert praksis, sier han.

Steinar Sevje var den første til å starte opp med iPad i Bærum kommune og har vært involvert i alle faser av 1:1 prosjektet i Bærum. Og er nå leder for koding og skaperverksted i Kreasjon.

Hvordan kan smart bruk av teknologi i skolen føre til bedre læring? Hvilke egenskaper må lærerne i dag ha for å lykkes med elevene sine? Kan teknologien løse alle skolens problemer?


Les også:

Er digitalisering en "usynlig" skolereform? (Lærerbloggen, 2022)

Foto: Magnus Andersen/Både Og

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.